Datum: 13, 14 en 15 juni 2014.

Geachte Leden,

Afgelopen maandagavond hebben we een vergadering gehad met de organisatie van Special Olympics Nationale Spelen 2014, welke in Fryslân zal plaats vinden.
Enkele maanden geleden waren we al benaderd door de organisatie, of wij als vereniging willen mee helpen aan de organisatie van het bowling evenement.
Bowlen is op het laatste moment nog toegevoegd als 1 van de 25 sporten voor dit evenement,

Na de vergadering van afgelopen maandagavond hebben we meer duidelijkheid gekregen wat het bowling evenement zal gaan inhouden.
Hierover zullen we jullie eind januari begin februari verder berichten.

Wel staat vast dat we vele vrijwilligers nodig zullen hebben om dit evenement goed te kunnen begeleiden.

Zo zijn er voor het bowlen per serie op elke baan een baancommissaris nodig.
Ook wedstrijdleiders zijn nodig en natuurlijk de scoreverwerking niet te vergeten.
En er zijn nog vele extra handen nodig om andere zaken op te pakken.

13 juni 2014 is de opening van de Special Olympics in het stadion van Heerenveen.
14 juni 2014 is de dag dat voorrondes gespeeld worden.
15 juni 2014 zijn de finales en prijsuitreikingen.

Als je mee wilt helpen op een van deze dagen stuur dan een mail met welke dag je wilt helpen en of dat alleen de ochtend, middag of gehele dag is.
Zo kunnen we al vroegtijdig het draaiboek voor het bowlen op te zetten.

met vriendelijke groet,

Bestuur BVH